dijous, 26 de febrer del 2009

Com rdimensionar una imatge (Gimp)

Durant la classe d'avui hem estat modificant imatges amb un programa anomenat Gimp. Quan parlem de modificar imatges ens referim a la mida, el pes...
Per començar he guardat una foto al PC i un cop fet això he obert el programa anomenat Gimp2 i he cercat la imatge que he guardat anteriorment. Un cop fet això a "imagen, escalar la imagen", n'he tallat la foto i n' he modificat la mida, tenint com a opció la modificació de l'amplada i del tamany. També cal pensar amb els píxels que ens interessa tenir, i quan ja ho tenim cliquem a escalar. Un cop modificada l'imatge com ens ha interessat l'he desat a la carpeta en concret on l'he volgut desar amb format JPG o JPEG. Tot seguit se'ns obre una finestra on hi podem modificar la qualitat del nostre arxiu. Per acabar cliquem a guardar.
Una altre de les opcions que tenim és la de transportar la imatge al nostre blog, i per fer-ho primer de tot cal guardar la imatge amb el pes adequat, que són entre 50 i 60, aleshores anem al blog i cliquem a personalitzar, l'opció d'enviament de missatges, adjuntem la foto i escribim un comentari. Finalment cliquem publica un missatge i ja ho tenim al blog.
Aquest programa no penso que sigui molt complicat d'utilitzar, però si que cal tenir molt clars els passos que cal seguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada