dimarts, 10 de març del 2009

Bloc de notes i índex

Dels blocs de notes primer de tot ha calgut que ens registressim i creessim un compte de Gmail. Gràcies a aquest nou compte, podem penjar documents en línia, guardar-los, modificar-los i així com també compartir-los, afegir preferits, per disposar d'ells des de qualsevol ordinador...

De la part del programa Word, i concretament amb l'índex hem après a fer l'índex i numerar les pàgines de manera automàtica, és a dir, que no ho haguem de fer manualment. Per fer-ho primer de tot hem deixat una pàgina en blanc per tenir lloc per posar l'índex i això ho hem fet amb salto de pàgina. Aleshores hem fet líndex automàtic i ho hem fet a referencias, tabla de contenido. Per actualitzar sempre que sigui necessari l'índex ho farem amb el botó dret i actualizar toda la tabla. perquè les pàgines quedin numerades desde la segona pàgina ho farem dividint l'índex i el text amb dues seccions diferents i a més independents perquè no es modifiquin totes les pàgines. Així suprimim el número 1 de la primera pàgina i el de la segona posem que començi amb la 1 al formato del numero de pagina.

Finalment cal dir que de la primera part, jo no coneixia els documents compartits a través d'internet, però crec que serà molt útil especialment per als treballs en grup, ja que moltes vegades ens costa posar-nos d'acord per trobar-nos. Gràcies a aquest programa podem estar treballant més d'un a trevés de la xarxa.
De la part de l'índex crec que m'anirà molt bé perquè sempre em costa molt fer-lo. Perdo molt de temps numerant les pàgines i d'aquesta manera queden numerades de manera automàtica, així que no les hauré de numerar manualment i menys tantes vegades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada