dijous, 26 de febrer del 2009

Com rdimensionar una imatge (Gimp)

Durant la classe d'avui hem estat modificant imatges amb un programa anomenat Gimp. Quan parlem de modificar imatges ens referim a la mida, el pes...
Per començar he guardat una foto al PC i un cop fet això he obert el programa anomenat Gimp2 i he cercat la imatge que he guardat anteriorment. Un cop fet això a "imagen, escalar la imagen", n'he tallat la foto i n' he modificat la mida, tenint com a opció la modificació de l'amplada i del tamany. També cal pensar amb els píxels que ens interessa tenir, i quan ja ho tenim cliquem a escalar. Un cop modificada l'imatge com ens ha interessat l'he desat a la carpeta en concret on l'he volgut desar amb format JPG o JPEG. Tot seguit se'ns obre una finestra on hi podem modificar la qualitat del nostre arxiu. Per acabar cliquem a guardar.
Una altre de les opcions que tenim és la de transportar la imatge al nostre blog, i per fer-ho primer de tot cal guardar la imatge amb el pes adequat, que són entre 50 i 60, aleshores anem al blog i cliquem a personalitzar, l'opció d'enviament de missatges, adjuntem la foto i escribim un comentari. Finalment cliquem publica un missatge i ja ho tenim al blog.
Aquest programa no penso que sigui molt complicat d'utilitzar, però si que cal tenir molt clars els passos que cal seguir.

Hola!!! aquí som tres, però jo soc la mariona! com que no tenia més fotos hi he posat aquesta....! Dons res, ara que ja sabeu el meu nom ja no em queda res més a dir!!! vaigui bé!!!!